Posluživanje hrane može biti prava umjetnost, no neki gurmani samo žele tanjure.


Restorani pokušavaju privući mušterije na razne načine pa više nije dovoljno posluživati ukusnu hranu već je bitan i način posluživanja. Aranžiranje hrane na tanjuru tako je postala zasebna umjetnost, no čini se da ni to više nije dovoljno.

Vezani članci Bizarne frizure Ima li njihov frizer ogledalo? Svi se pitaju isto pitanje nakon što su vidjeli čudnovate frizure Vješti konobar Vještina mu samo zadaje muke: On jedini poslužuje, a svi ostali samo snimaju i dive mu se

Neki restorani zbog toga su pribjegli još bizarnijim metodama pa hranu poslužuju na svemu osim na tanjurima. Mušterije su odlučile izraziti svoje nezadovoljstvo takvom pristupu hrani pa su se požalili na društvenim mrežama, a prizore iz neobičnih restorana možete pogledati u galeriji.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju