Ako je začepljena lijeva nosnica, boca ide ispod desnog pazuha (FOTO: Anamaria Batur)
Ako je začepljena lijeva nosnica, boca ide ispod desnog pazuha (FOTO: Anamaria Batur)

Ističe autor, stvar funkcionira jer se tako stimulira rad parasimpatičkog živčanog sustava.


U ovo vrijeme učestalih prehlada, viroza i gripa, začepljen nos jedna je od većih neugodnosti jer ne da osobi  mira, pogotovo u trenucima kada nastoji skupiti snage kroz san.

Vezani članci Parazit (Foto: Screenshot/YouTube) Uznemirujuća snimka! Iz nosa mu izvadili parazita koji se neometano hranio dva mjeseca Grijači nosova (Foto: nosewarmer.com) - 8 Za njih nema zime, imaju simpatično oružje za borbu protiv hladnoće

Taj se problem najčešće rješava pomoću kapi ili sprejeva za nos, no čini se da ima i naoko bizarnih rješenja koja mogu biti korisna kada pri ruci nema lijekova.

Jednu takvu smo upravo pronašli kod japanskoga "tviteraša", koji je istaknuo da njemu bez greške koristi  stiskanje plastične boce ispod pazuha jer na taj način, navodi u svojoj objavi, stimulira rad parasimpatičkog živčanog sustava.

"Od svih metoda koje sam u životu isprobao, stiskanje boce ispod pazuha se pokazala najboljom. Važno je samo držati je neko vrijeme ispod kontra pazuha u odnosu na začepljenu nosnicu", napisao je korisnik, pa potaknuo brojne da isprobaju pomaže li.

Isto možete pokušati i vi, u krajnjoj liniji vam se ništa loše ne može dogoditi, a ako imate kakav vlastiti recept pomoću kojeg olakšavate tu tegobu, ne sramite se napisati i podijeliti sa supatnicima.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju