Fluffy (Foto: Facebook)
Fluffy (Foto: Facebook) Foto: Facebook

Fluffy je zaglavio u snijegu i smrznuo se, no veterinari su ga nekim čudom uspjeli spasiti.


Veterinarski centar iz Kalispella (SAD) na Facebooku je objavio fotografije mačka Fluffyja kojeg su vlasnici pronašli smrznutog u snijegu. Mačak je izašao iz kuće na temperaturi od oko -8 stupnjeva, a kada se nije vratio u topli dom, vlasnici su se zabrinuli da mu nema spasa.

Vezani članci Nove pasmine Kako biste nazvali ove pasmine? Urnebesne fotke oduševile publiku, izgledaju kao neka nova vrsta Zmija na krevetu Napokon rješenje za sve one koji se boje zmija! Tako jednostavno, a tako učinkovito

Kada su ga napokon pronašli zakopanog u snijegu, izgledalo je kao da su se njihove najgore slutnje ostvarile jer je Fluffy bio zamrznut i gotovo na izdahu. Ipak su ga odlučili odvesti veterinaru gdje se nakon nekoliko sati uspio potpuno oporaviti.

Dr. Jevon Clark kaže da je normalna tjelesna temperatura mačaka 38 stupnjeva, a Fluffyju je nije uspio izmjeriti jer je najniža temperatura koju može registrirati termometar 32 stupnja. Veterinari su na kraju zagrijali Fluffyja dekama i toplom vodom, ali temperatura mu je bila preniska čak i nakon dva sata.

Na svu sreću, veterinari su ustrajali te se mačak nakon nekoliko sati postepenog zagrijavanja konačno oporavio. Prizore smrznutog i oporavljenog mačka objavljene na Facebook stranici veterinarskog centra možete pogledati u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju