Nema do dobrih prijatelja

Svima nam dobro dođe zagrljaj, zar ne? Golemi medo dobio maženje nakon posjete veterinara

Jimbo je zbog bolesti i posjete veterinara posljednjih dana bio neraspoložen (FOTO: YouTube/Screenshot)
Jimbo je zbog bolesti i posjete veterinara posljednjih dana bio neraspoložen (FOTO: YouTube/Screenshot)
Medvjed Jimbo i Jim Kowalczik su već 24 godine najbolji prijatelji.

Golemi medvjed Jimbo, div težak preko 630 kilograma, imao je težak početak mjeseca. Spopala ga je, naime, nekakva bolest, pa dodatno uzrujala veterinarska služba koja mu nije davala mira dok se nije oporavio.

Ostavilo je to na njemu psihičke tragove, pa je posljednjih dana bio silno neraspoložen, u prvome redu tužan i distanciran. 

Uočio je to i njegov najbolji prijatelj Jim Kowalczik, kojem je odmah na um palo da Jimba malo što može tako oraspoložiti kao jedna dobra porcija maženja.

I doista, medo se odmah uz zagrljaje opustio, a tome svjedoči snimka koje je u dva tjedna skupila preko dva milijuna pregleda na YouTubeu.

Inače, svakako to vrijedi ispričati, Kowalczik i Jimbo su već 24 godine prijatelji, sve otkako je Jimbo kao mladunče ostao bez doma u jednom kalifornijskom životinjskom parku.

Budući da tako mlad nije imao nikakve šanse u divljini, Kowalczik ga je usvojio i odveo u vlastito sklonište za napuštene divlje životinje u Otisvilleu, u kojemu se trenutačno nalazi sveukupno jedanaest medvjeda.