Jimbo je zbog bolesti i posjete veterinara posljednjih dana bio neraspoložen (FOTO: YouTube/Screenshot)
Jimbo je zbog bolesti i posjete veterinara posljednjih dana bio neraspoložen (FOTO: YouTube/Screenshot)

Medvjed Jimbo i Jim Kowalczik su već 24 godine najbolji prijatelji.


Golemi medvjed Jimbo, div težak preko 630 kilograma, imao je težak početak mjeseca. Spopala ga je, naime, nekakva bolest, pa dodatno uzrujala veterinarska služba koja mu nije davala mira dok se nije oporavio.

Vezani članci Poljubac žirafe Malo se previše približili životinjama pa shvatili da to baš nije najbolja ideja Snalažljivi medvjed Medvjedi su sve lukaviji, više ne kopaju po smeću u potrazi za hranom već kradu dostavu!

Ostavilo je to na njemu psihičke tragove, pa je posljednjih dana bio silno neraspoložen, u prvome redu tužan i distanciran. 

Uočio je to i njegov najbolji prijatelj Jim Kowalczik, kojem je odmah na um palo da Jimba malo što može tako oraspoložiti kao jedna dobra porcija maženja.

I doista, medo se odmah uz zagrljaje opustio, a tome svjedoči snimka koje je u dva tjedna skupila preko dva milijuna pregleda na YouTubeu.

Inače, svakako to vrijedi ispričati, Kowalczik i Jimbo su već 24 godine prijatelji, sve otkako je Jimbo kao mladunče ostao bez doma u jednom kalifornijskom životinjskom parku.

Budući da tako mlad nije imao nikakve šanse u divljini, Kowalczik ga je usvojio i odveo u vlastito sklonište za napuštene divlje životinje u Otisvilleu, u kojemu se trenutačno nalazi sveukupno jedanaest medvjeda.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju