Zmija u toaletu
Zmija u toaletu Foto: YouTube/Screenshot

Žena je naišla na zmiju koja se skrivala u toaletu i dobro se prestrašila.


Michelle Lespron iz Arizone (SAD) doživjela je neugodno iznenađenje kad se vratila s godišnjeg odmora. Iako je kuća trebala biti prazna, u toaletu ju je dočekala nepozvana gošća koja se sakrila u školjci.

“Odmah sam vrisnula i ispustila vjerojatno najjeziviji zvuk koji je ikad napustio moje tijelo”, prepričala je Michelle. “Mislila sam da se takve stvari događaju samo u hororima. Nisam mogla koristiti taj toalet danima”.

Izgorjeli na sucnu Ne budite poput njih: Smijali se upozorenjima pa na vlastitoj koži naučili koliko je sunce opasno Neugodno buđenje Zadrijemao pod stablom pa doživio neugodno iznenađenje kad je vidio što mu se ušuljalo u košulju

 

Michelle je pozvala stručnjake za uklanjanje zmija kojima je trebalo dva dana da je uhvate jer se vješto skrivala. Stručnjaci su na kraju uspjeli ukloniti zmiju te su zaključili da nije riječ o otrovnoj vrsti, iako grize i zastrašujuća.

Snimku situacije koja je mnogima visoko na popisu noćnih mora možete pogledati u nastavku pa svakako zavirite ako ste dovoljno hrabri.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju