Viralno

Muškarčina i pol! Obranio se od krokodila – tavom?!

Vlasnik puba u Australiji koji se bori sa krokodilom
Vlasnik puba u Australiji koji se bori sa krokodilom Foto: YouTube screenshot
Australija je posebna zemlja. Ne kaže se uzalud da te u Australiji sve želi ubiti. Zemlja je prepuna otrovnih zmija, paukova i meduza, a ako nekome to nije dovoljno, tu su i krokodili. U posljednje dvije godine u Australiji 11 ljudi je stradalo od napada morskih pasa, a sasvim normalna stvar je u obući pronaći neku od šest najotrovnijih vrsta pauka. Možda su Austalci baš zato toliko posebni.

Nedavno se pojavio video u kojemu se vlasnik puba iz Australije bori sa krokodilom, ni manje ni više nego sa tavom za pečenje. Očito mu je to bilo prvo pri ruci kada je u svojem dvorištu puba vidio tri metra dugačku zvijer kako uživa na suncu. Video je od tada postao viralan, a skromni vlasnik kafića Kai Hansen, lokalni heroj.

Video prikazuje krokodila kako se velikom brzinom kreće prema vlasniku puba Kaiju koji u ruci drži tavicu te ga udara dva puta po glavi. Nakon toga krokodil je shvatio da sa ovim Australcem nema šale i povukao se u grmlje pokraj rijeke. Kada je video postao popularan javile su se mnoge udruge za zaštitu životinja sa prigovorom kako je Hansen bespotrebno napao krokodila jer su njegovi gosti bili potpuno sigurni. No, Hansen im je odgovorio da su se njegovi gosti bojali sići niz stepenice i otići kući pa je morao reagirati. Bilo kako bilo, sigurni smo da krokodilu još uvijek zvoni glava od udaraca koje mu je zadao opaki Hansen.

On je u intervjuu, nakon što se video borbe sa krokodilom proširio društvenim mrežama, izjavio kako susreti sa njima nisu svakodnevna pojava, ali se događaju s vremena na vrijeme. Sada znate što možete očekivati ako otputujete u Australiju. I ponesite tavicu.