Mix

Dječak dobio uvjetnu kaznu i morao je napisati esej o Kobeju Brayntu nakon što je uhićen zbog uriniranja na javnom mjestu

lutak ispred wc školjke s rešetkama preko fotografije
lutak ispred wc školjke s rešetkama preko fotografije Foto: unsplash.com/Canva
Desetogodišnji dječak dobio je uvjetnu kaznu nakon što je urinirao u javnosti te mu je naređeno da napiše izvještaj o Kobeu Bryantu. WREG Memphis izvještava da je dječak sad pod uvjetnom kaznom od tri mjeseca te da mora napisati dvije stranice izvještaja o Kobeu Bryantu.

U Senatobiji, gradu u saveznoj državi Mississippi, majka djeteta otišla je u odvjetnički ured tražeći pravnu pomoć i ostavila je svoje dijete na parkiralištu. Dječak je trebao koristiti WC dok je čekao, ali sud preko puta nije dopuštao javnosti korištenje njihovog WC-a, pa je dijete uriniralo blizu majčinog automobila.

Tajni detektiv lokalne policije vidio je dječaka kako ide na WC. 2U ovoj situaciji, službenik je osobno svjedočio tome kako je desetogodišnje dijete počinilo djelo u javnosti, koje bi u tim okolnostima bilo ilegalno za odraslu osobu“, rekao je šef policije Richard Chandler. „Službenik nije primijetio roditelja na mjestu događaja tijekom prvog kontakta.“ Policajci su pronašli majku i obavijestili je o incidentu, dodajući da će njezin sin biti upućen na sud za maloljetnike. Zatim je odveden u policijski pritvor, no nisu mu stavljene lisice.

Nije jasno zašto dijete mora pisati esejski rad o pokojnom Kobeu Bryantu. „To je bila pogreška u prosudbi što smo odveli dijete u policijsku postaju budući da je majka bila prisutna kao razumno alternativno rješenje“, rekao je šef Chandler.