Mix

Forrest Gump, Donald Trump, A.I. i vlastita kći! Mile Kekin ima novi spot

Mile Kekin Zubić vila novi spot naslovna fotografija
Mile Kekin Zubić vila novi spot naslovna fotografija Foto: Youtube Screenshot
Nakon vrhunskog Guvernala, Mile Kekin skinuo je još jedan singl s nedavno izdanog odličnog i vrlo hvaljenog albuma “Nježno đonom“. Radi se o pjesmi „Zubić vila“, koja, iako prpošna i aranžmanski razigrana sa sobom nosi snažnu društvenu poruku, a sigurni smo da ćete ju pjevušiti ostatak dana — čak i ako izgledate kao dio glumačke postave Vikinga.

Kako apokaliptična pjesma može biti zabavna? A Mile zna! Pjesmu možemo opisati kao ljekovito blesavu kompoziciju o vremenu u kojem je moguće da se Donald Trump i Forrest Gump nađu u istoj strofi sa Zubić vilom, dok ih u stopu prati dragi Bog i vojska online hejtera.

„Zubić vila“ je pjesma koja je posebna po mnogočemu, a najviše po tome što se po prvi put na velikom ekranu u jedoj od glavnih uloga našla i jedanaestogodišnja Miša Kekin.

„Mislim da dječja naivnost i najbolje podcrtava glupost nas odraslih“, komentirao je Mile.

Svoju glumačku i pjevačku premijeru Miša je odradila kao pravi profesionalac i pjesmi dala poseban finalni štih, a je li „Zubić vila“ napokon dobila krila pogledajte u urnebesnom spotu koji je režirao Mark Mrakovčić.

„Spot potpisuje producent albuma ‘Nježno đonom’ i član mog novog sastava Mark Mrakovčić koji se pri izradi uveliko služio AI programima jer vjeruje da umjetna inteligencija najbolje prikazuje nedostatak one ljudske.”, rekao je Mile Kekin

Cijeli album „Nježno đonom“ slušajte na svim digitalnim servisima.