Mix

Jedan od najpoznatijih repera izbacuje Nike trenirku

skice i obrisi trenirke
skice i obrisi trenirke Foto: Folder.hr
Svijetlo plave udobne hoodice na patentni zatvarač, crewneck i trenirke s bijelim Nike Swooshem, Drake je na Instagramu otkrio najnoviju ponudu NOCTA x Nike: zajednički Nike Tech Fleece.

Drake je na Instagramu otkrio najnoviju ponudu NOCTA x Nike koja će uključivati ​​klasične majice s kapuljačom na patentni zatvarač, pulovere i trenirke. Zanimljivo je da se NOCTA odlučuje za prostraniji kroj sa hlačama širim u usporedbi s hlačama OG Nike Tech, koje su uske i više orijentirane na trkače.

Osim toga, NOCTA Nike Tech Fleece je jednostavna i udobna. Svakako će se upariti s Drakeovim jednako jednostavnim Lover Boy Air Force 1. Jesmo li spomenuli da se trenirke od flisa također bojom slažu s njegovim „AIR DRAKE“ privatnim avionom koji je dizajnirao Virgil Abloh, a poslužio je kao pozadina za fotografiranje?

Za zainteresirane Drakeova NOCTA Nike Tech Fleece stiže 28. srpnja, vjerojatno će biti dostupna preko NOCTA-e i Nikea. Naravno, NOCTA-ina kolekcija flisa stiže u najtoplijem dijelu godine, s rekordnom vrućinom, ali uvijek je možete sačuvati za jesen. Ipak Drake je Kanađanin, a tamo su ljeta možda malo hladnija, vjerojatno je zato odabrao trenirku za ljetnu kolekciju.