Mix

Kanye West i supruga Bianca Censori šokirali pojavom u Miamiju. Supruga je prozirni outfit skrivala plišanom igračkom

Kanye West i supruga Bianca Censori na Art Baselu u Miamiju
Kanye West i supruga Bianca Censori na Art Baselu u Miamiju Foto: TikTok screenshot/@dailyloud
Bianca Censori, koja se prošle godine udala za repera Kanyea Westa, viđena je u neobičnoj kombinaciji dok je sa svojim suprugom šetala u Miamiju, dok je par prisustvovao trećem danu Art Basela.

Otkako je započela svoju romansu s Westom, Censori je nosila mnoštvo elegantnih i neobičnih odjevnih kombinacija, uključujući prozirni bodi u kojem je svoje dostojanstvo pokrivala jastukom i mnoštvo drugih upečatljivih kombinacija.

Sada je slavni par uhvaćen u najnovijem neobičnom izgledu, a 28-godišnjakinja je malo toga ostavila mašti s još jednim prozirnim bodijem koji je uparila sa šeširom. Sa sobom je imala i velikog krem ​​plišanog medu kojeg je nosila kao modni dodatak i zaštitu od prevelikog otkrivanja.

U međuvremenu, West je viđen u potpuno bijeloj kombinaciji, a glavu je prekrio šalom. Nakon što su debitirali svojim jedinstvenim izgledom, ljudi su otišli na X kako bi podijelili svoja razmišljanja.

Komentari dolaze u rasponu od „Zašto drži tu ženu gole, a sebe pokrivenog?“, lukavo je primijetio jedan korisnik, dok je većina kritizirala njezinu kombinaciju kao odvratnu, a neki su ih prozvali kako su samo željni pažnje. Unatoč brojnim kritikama, par je izgledao vrlo sretno dok su tulumarili i plesali u VIP dijelu kluba.