Asistira i van terena

Kylianu Mbappeu ispale oči kad je spazio predivnu djevojku, a njegova reakcija donijela joj je 100 tisuća pratitelja

Nogometaš Kylian Mbappe i influencerica Lea
Nogometaš Kylian Mbappe i influencerica Lea Foto: k.mbappe/leatsa__/Instagram
Voli pomoći i kad to ne namjerava

Žena je dobila nevjerojatnih 100 tisuća pratitelja nakon što ju je Kylian Mbappe pogledao u sada već viralnom videu. Za one koji slučajno nisu upoznati, Mbappe je jedan od najboljih nogometaša na svijetu i govorka se da će se u bliskoj budućnosti pridružiti Real Madridu.

Ipak, službene vijesti o transferu se još iščekuju, a nogometna zvijezda ovog je tjedna bila daleko od sporta jer je prisustvovao poznatom filmskom festivalu u Cannesu.

 



Uz svog suigrača iz PSG-a, Ousmanea Dembelea, Mbappe je sjedio u elitnom restoranu La Guerite. Uživljen u priču sa suigračem, Mbappe je odjednom naglo zašutio i blenuo, a razlog tome je bila žena koja je prišla njegovom stolu mašući francuskom zastavom.

Djevojku su naravno odmah pronašli na instagramu, a influencerica po imenu Lea, vidjela je koji utjecaj na društvenim mrežama ima Mbappe. Prije nego što se pojavila u videu Mbappea, influencerica je imala oko 2000 pratitelja na Instagramu, a u trenutku pisanja ovog članka ima ih 143 tisuće.



Njegov utjecaj možemo vidjet i u komentarima ispod njezinih objava, a ludnicu koju nam tek sprema novim transferom, ćemo još vidjeti.



Nogometna zvijezda najavila je da će ovog ljeta napustiti PSG, po isteku ugovora, a o mjestu prelaska najviše se spominje Real Madrid, no to još nije potvrđeno. Francuski reprezentativac proveo je posljednjih šest godina svog života u redovima Paris Saint-Germaina, postigavši pritom 162 gola.