Nije stvar ukusa

Otkrivena tajna o tome zašto supruga Kanyea Westa nosi tako otkrivajuću odjeću! Saznajte tajnu iza odjeće Biance Censori

Reper Kanye West i supruga Bianca Censori
Reper Kanye West i supruga Bianca Censori Foto: biancasensorii/Instagram
Saznajte tajnu iz oblačenja (ili neoblačenja) supruge Kanyea Westa

Nakon što su započeli svoju vezu 2022., West i Censori više su puta viđeni zajedno diljem svijeta, a njezine su provokativne, često i preprovokativne, odjevne kombinacije punile su domaće i strane tabloide.



Da je Kanye modno orijentiran nije nikakva tajna, a svoje je prve korake napravio u kombinaciji s Nikeom, zatim prešao na Adidas s kojim je stekao veliku popularnost zbog svoje Yeezy kolekcije. Međutim, nakon što je burno raskinuo suradnju s Adidasom, Kanye se okrenuo vlastitoj modnoj liniji.

Kakvu sada viziju ima Kanye i koji je razlog iza odjevnih kombinacija njegove supruge prenio nam je The Sun. Naime insajder koji poznaje vezu Kanyea Westa i Biance Censori iznio je hrabru tvrdnju o tome zašto se manekenka često viđa u eksplicitnim odjevnim kombinacijama.

\\folder\vezani_članak Kanye West i supruga Bianca Censori poziraju u hodniku ispred ogledala Report Kanye ponovno na meti kritika! Ovog put zbog objave eksplicitnih fotografija supruge

Insajder je rekao kako je Kanye opčinjen uspjehom marke SKIMS, njegove bivše žene Kim Kardashian, a sprema se konkurirati joj na tom tržištu. "Kanye je oduševljen time koliko je SKIMS uspješan, želi nadmašiti Kim svojim vlastitim brendom, ali želi da odjeća bude riskantnija, seksipilnija i u konačnici financijski isplativija od SKIMS-a." objasnio je.

“Oblači Biancu u takvu odjeću kao svojevrsni test, ona je njegova muza i bit će model te linije, on misli da ona može predstaviti njegov brend i da će mu pomoću u prodaji." rekao je i zaključio "Zato ju on oblači u takvu odjeću, kako bi se osvetio Kim.".



Kardashian je 2018. pokrenula svoj brend odjeće SKIMS, a prošle godine njezin brend procijenjen na vrijednost višu od četiri milijarde dolara.
Sada znate da Kanye djeluje iz pomalo sitničavog razloga, kako bi se osvetio bivšoj, no njegov modni utjecaj ne možemo zanemariti, koliko god on nekovencionalan bio.