Report

Kanye ponovno na meti kritika! Ovog put zbog objave eksplicitnih fotografija supruge

Kanye West i supruga Bianca Censori poziraju u hodniku ispred ogledala
Kanye West i supruga Bianca Censori poziraju u hodniku ispred ogledala Foto: Instagramscreenshot/@Kanyewest
Kanye West začinjava izlazak svog novog albuma „Vultures“ i to slikama supruge. Tjedan dana prije izlaska albuma, Kanye je objavio tri slike svoje supruge, Biance Censori, na Instagramu. Provokativne slike prikazuju je kako nosi gotovo neprimjetno rublje, krzno, kožnu jaknu i korzet, mrežaste štikle te nešto nalik marami na glavi.

Westovi natpisi bili su jednako upitni jer je reper i modni dizajner napisao „Dropped sumn?“ uz sliku Censori koja izlazi iz tuša i gleda prema dolje.

View this post on Instagram

A post shared by Ye (@kanyewest)

Druga slika pokazuje par kako stoji jedno pored drugog u istovjetnim crnim kožnim odijelima. U komentarima, obožavatelji su istaknuli kako Kanye izgleda kao Bladeov dvojnik.

View this post on Instagram

A post shared by Ye (@kanyewest)

U trećoj je objavi, Kanye istaknuo kako „Bez hlača ove godine“ uz sliku Censori koja nosi tanke tangice, grudi su joj pokrivene trakom napravljenom od krzna, a u pozadini možemo primijetiti njezinu kolekciju cipela.

View this post on Instagram

A post shared by Ye (@kanyewest)

Kanye bi mogao prirediti i više kontroverznih marketinških trikova do izlaska novog albuma „Vultures“. Umjetnik i dizajner već nas je iznenadio pomirenjem s Kid Cudijem te dugačkim rantom na Instagramu u prošlom mjesecu, a budućnost će pokazati što nam je sve, uvijek osebujni, Kanye priredio.