Mr. Bombastic

Shaggy otkriva tajnu svojeg pjevačkog glasa. U razgovoru zvuči potpuno drugačije

Shaggy u vojsci
Shaggy u vojsci Foto: DiRealShaggy
Reggae pjevač otkrio tajnu iz osebujnog glasa! Inače zvuči potpuno drugačije

Shaggyev upečatljiv pjevački izričaj razlog je njegove osebujnosti i popularnosti, no obožavatelji su iznenađeni kako to nije njegov pravi glas. Njegov se naglasak u razgovoru znatno se razlikuje od onoga kako zvuči u pjesmama.
Shaggy je rođen na Jamajci, a nedavno je objasnio podrijetlo svog pjevačkog naglaska.

@direalshaggy

Shaggy discusses how he got his signature voice while in the U.S marines

♬ original sound - DiRealShaggy
z

"Ovaj glas sam dobio oponašajući instruktore za obuku u vojsci, jer su u marincima instruktori tako govorili… Ja bih ih oponašao kao oblik šale jer bi to motiviralo moj vod. Samo sam pjevao pjesmu tim glasom jer mi je zvučalo cool", rekao je.
Urodilo je plodom jer je "Mr. Luva Luva" dvostruki dobitnik Grammyja, a objasnio je kako se našao u dilemi nakon što je njegova obrada pjesme "Oh Carolina", vodećeg singla s njegovog debi albuma "Pure Pleasure" iz 1993., postala veliki hit.


  "Odjednom, "Oh Carolina" je eksplodira i sada se suočavam s situacijom da ću svaku pjesmo morati tako pjevati. Ako ste slušali pjesme poput "Big Up2" ili "Mampie", te se pjesme pjevaju drugačijim glasom nego "Oh Carolina". ", podijelio je umjenik. "To je drugačiji ton. To nije isti ton kao na "Oh Carolina“."

U starom YouTube videu, Shaggy je otkrio zašto se pridružio marincima. "Razlog zašto sam se pridružio vojsci bio je taj što sam tada bio dijete u Brooklynu i stvarno sam trebao izići s ulica", rekao je: "Vojska mi je promijenila život."

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!