Za dlaku!

Sablastan prizor u zabavnom parku: Posjetitelj primijetio ogromnu pukotinu na stupu vlaka smrti

Pukotina na vožnji
Pukotina na vožnji Foto: Facebook/Screenshot
Pukotina na atrakciji visokoj sto metara mogla je imati tragične posljedice, pogledajte nevjerojatan prizor.

Posjetitelj zabavnog parka u Sjevernoj Karolini u petak je primijetio i snimio pukotinu na stupu konstrukcije vlaka smrti, zbog čega je vožnja zatvorena. Vožnja Fury 325 visoka je sto metara i glavna je atrakcija zabavnog parka, a autor snimke Jeremy Wagner došao je u park sa sinom, kćeri, nećakinjom i sinovim prijateljem.

\\folder\vezani_članak Dječak i pas Preslatko! Dirljiva snimka ganula gledatelje: Zlostavljani pas dobio novi dom, pogledajte kako je reagirao na dječakove riječi

\\folder\vezani_članak Uhvatili perverznjaka Odvratno... Uhvatili perverznjaka ne djelu: Prvo se pravio blesav, a onda završio na stupu srama

Na snimci se vidi kako se tračnica vlaka smrti odvaja od konstrukcije zbog pukotine, a Wagner tvrdi da se njegova 14-godišnja kći vozila osam puta na toj vožnji prije nego što je slučajno primijetio pukotinu.

Snimku je predao zaposlenicima zabavnog parka, zbog čega je vožnja zatvorena do daljnjega kako bi se sanirala šteta. Na svu sreću, pukotina je otkrivena na vrijeme, pa su izbjegnute tragične posljedice, a sablasni prizor koji je snimio otac dok je njegova kći uživala u vožnji možete pogledati u nastavku.