Mix

Stigao remake klasika iz djetinjstva! Umbro ima nove tenisice. Biste li ih nosili?

UMBRO SPECIALI kutija
UMBRO SPECIALI kutija Foto: Youtube Screenshot
Stigle su Umbro tenisice za nogomet koje ste nekoć ponosno nosili, čak i na traperice. Odsad u novom izdanju. Klasik iz devedesetih i nultih s prepoznatljivim logom i štitnikom vezica je dobio moderan twist.

Revija Charlesa Jeffreyja imena LOVERBOY za proljeće/ljeto 2024. predstavljena je na Milanskom tjednu mode. Među novom sezonskom ponudom cipela, škotski je dizajner predstavio prilično normalnu suradnju s Umbrom. Riječ je tenisicama Umbro Speciali koje su svojevremeno nosili velikani poput Owena, Valderrame i Roberta Carlosa.

Umbro tenisicu krasi gornjištem uglavnom od kože s dijelovima brušene kože na prstima (usput, tipična konstrukcija za Speciali), čepove kopački zamijenio je đon za svakodnevicu. Tenisica također ima tradicionalni preklopni jezik, utisnut Umbrovim logom i pričvršćenu Charles Jeffrey LOVERBOY.

Obožavatelji će tenisice moći kupiti u klasičnoj crnoj ili bijeloj boji. Uz suradnju koja dolazi u tandemu s kolekcijom SS24, sigurno je pretpostaviti da će cipele u prodaju tijekom sljedeće godine. Tenisice su još jedan razigrani pogled, Charlesa Jeffreya LOVERBOY-a, na klasik britanske mode. Ostatak kolekcije možete pogledati u postu s Instagrama kojeg smo postavili ispod.

Čini se da su nogometne tenisice u posljednje vrijeme ozbiljno u igri, i Rihanna je predstavila suradnju svog Fentyja s Pumom za legendarni King Avanti šuze!