Mix

To je prava Raven! Glumica Raven-Symoné izjavila da je vidovita poput lika u popularnoj seriji

najava serije That's So Raven s glavnom glumicom
najava serije That's So Raven s glavnom glumicom Foto: YouTube screenshot
Sjećate li se Disneyjeve serije „To je prava Raven“ (That’s So Raven), ako ste slučajno zaboravili evo malog podsjetnika. U središtu serije je Raven Baxter (glumi je Raven-Symoné), tinejdžerica sa skrivenim vidovnjačkim sposobnostima. Epizode pokazuju Raven kako doživljava vizije budućnosti dok se mora baviti društvenim i osobnim problemima svojeg odrastanja. Uz to što dijeli ime s glavnom junakinjom serije, Raven-Symoné izjavila je da vjeruje da vidovnjačke sposobnosti ima i u stvarnom svijetu.

Serija se prestala snimati 2007., a Raven-Symoné, koja sada glumi u spinoffu „Raven’s Home“, prešla je i na druge projekte. Točnije, prešla je na podcast, naziva „The Best Podcast Ever“, koji snima zajedno sa suprugom Mirandom Maday.

Tijekom igre „Spin the Wheel“ s gošćom Keke Palmer, kotač se zaustavio na riječi „vidovnjak“, a Raven-Symoné je rekla kako u to vjeruje. „Zaista vjerujem“, rekla je, prenosi nam CNN. „Vjerujem da ljudi zapravo imaju sposobnost u svom mozgu da dodirnu energetska polja koja omogućuju povezivanje istine kada znate kako to ispravno prevesti.“ nadodala je.

Raven-Symoné izjavila je kako i u stvarnom životu ima trenutaka u kojima ću stvarno samo zuriti i vidjeti scenu koja se događa, koja joj se dogodila ili koja će joj se dogoditi u drugoj dimenziji i kako osjeća to u svom tijelu. Baš nalik na vizije u popularnoj teen seriji.

Dodala je da može „čitati“ energiju u prostorijama, ima česta iskustva déjà vu i vjeruje da je povezana s „duhovnim vodičima“.

Jesu li njene vizije stvarne ili je to samo istančana intuicija i obični osjećaj déjà vua, ne možemo znati, ali možemo se zato prisjetiti nekih jednostavnijih vremena kad smo gledali seriju.