Mix

Vegan mladoženja na vjenčanju zabranio meso: mladenka zbog te odluke želi otkazati vjenčanje

Raskid zaruka
Raskid zaruka Foto: Canva
Potencijalna buduća mladenka našla se u dilemi: Meso ili mladoženja?

Planiranje vjenčanja stresno je za sve mladence, ali neuobičajeni sukob ovog para prešao je normalnu granicu „predsvadbene“ prepirke.

Nepoznata djevojka nedavno se obratila rubrici za savjete Daily Maila, „Dear Jane“, tražeći pomoć u teme zbog koje se ona i njezin potencijalni mladoženja neprestano svađaju, a to je odluka o jelovniku koji će poslužiti na svom vjenčanju.

Mladenka tvrdi da se, od kad su krenuli s organizacijom i planiranjem vjenčanja, njezin zaručnik i ona neprestano svađaju, no najčešći sukob između para su zaručnikove prehrambene navike.

Njezin zaručnik, strastveni je vegan, koji odbija poslužiti meso svojim gostima na vjenčanju. S obzirom na njezinu strast prema odrescima i drugoj hrani životinjskog porijekla, ova informacija ju je šokirala.

„Situacija je postala toliko napeta da smo se čak posvađali pred ugostiteljem jer sam htjela probati mesni obrok“, nastavila je mladenka.

Iako je i mladenka ljubitelj mesnih obroka, više ju brine činjenica da njihov gosti ne bi uživali u veganskoj hrani te razmišlja o tome da otkaže cijelo vjenčanje.

Jane, kolumnistica u rubrici „Dear Jane“, pružila je savjet mladenki.

„Vjenčanje treba biti odraz vas kao para i zadovoljiti obje strane. Ako vaš partner nije spreman na kompromis, možda ste otkrili jednu od njegovih ključnih mana. Sretna okolnost je što ste to otkrili prije nego što ste izrekli zavjete, a ne nakon.“, savjetovala je Jane.

Ne znamo kako je ova priča završila i što je mladenka odlučila, mladoženja ili meso, jedno je sigurno— na našoj tradicionalnoj svadbi, o tome, rasprave ne bi bilo.