Život na tračnicama

Vozačica tramvaja iz Zagreba privlači brojne poglede, a nedavno je postala i hit na internetu

Iva Pandžić
Iva Pandžić Foto: Facebook
Mlada vozačica tramvaja postala je hit na društvenim mrežama, provjerite zašto.

Iva Pandžić 24-godišnja je vozačica tramvaja iz Zagreba koja privlači brojne poglede putnika u javnom prijevozu te je nedavno privukla pažnju i društvenih mreža. Neki su je prozvali najzgodnijom vozačicom tramvaja, dok drugi nisu ni znali da postoji takvo natjecanje.

Iva vozi tramvaj nešto više od godinu dana i završila je školu za upravnu referenticu. Već tada tvrdila je da će postati vozačica autobusa ili tramvaja, a želja joj se ostvarila kad se javila na razgovor za posao i dobila ga.

Nakon što je dobila posao, uslijedilo je školovanje na Pučkom otvorenom učilištu te nakon završenog teorijskog dijela praksa u trajanju od oko pet mjeseci.

Na TikToku se nedavno pojavio video u kojem je Iva snimljena kako vozi tramvaj broj 17, pa je mnogima proradila znatiželja. Uz snimku su se mogli čitati komentari kao što su: ''Kakva top ženska!'', ''Ikona je govorila od prvog srednje da će jednog dana vozit tramvaj, drago mi je da joj se želja ispunila'', ''Slay, queen!'', a neki su iskoristili priliku kako bi je tražili besplatnu kartu.

Neke od objava kojima je Iva razveselila sve one koji su uspjeli pronaći njezin profil na društvenim mrežama prenosimo u nastavku.

 

@v00kie

 

♬ Boss Bitch - Doja Cat