Report

Elon Musk prodaje sve iz ureda, uključujući i znak sa starim logom! Pogledajte što mu sve ne treba

Elon Musk na aukciji
Elon Musk na aukciji Foto: Folder.hr
Multimilijarder Elon Musk na aukciju je stavio natpise sa zgrade Twittera i druge predmete sa starim logom tvrtke samo nekoliko tjedana nakon preimenovanja tvrtke u X.

Među 584 predmeta stavljenih na aukciju, u ponudi su stolići za kavu, golemi kavezi za ptice i uljane slike viralnih fotografija. Također su navedeni razni stolovi i stolice, DJ kabina i dovoljno glazbenih instrumenata za opremanje benda.

Aukcija je nazvana „Twitter Rebranding: Online aukcija s memorabilijima, umjetnošću, uredskom opremom i više!“ , a na njoj možete vidjeti što je sve na prodaju. Jedan znak s logom Twittera u ponudi, još uvijek je pričvršćen za sjedište tvrtke u 10. ulici u San Franciscu. „Ptica je još uvijek postavljena na zgradi. Kupac je odgovoran za angažiranje tvrtke s licencom SF, s odgovarajućim dozvolama“, navodi se ispod oglasa.

Aukcija dolazi kao Muskov odgovor na smanjenje troškova Twittera, nakon što je kupio tvrtku za 44 milijarde dolara. Otkako je kupio Twitter, napravio je velike rezove, uključujući otpuštanje radnika koji su pratili zlostavljanje na platformi. Tvrtka je također promijenila način na koji provjerava račune.

Ranije ove godine Twitter je održao sličnu aukciju, samo su na prodaju bili predmeti iz sjedišta u San Franciscu. Na toj je aukciji najveću je ponudu privukao kip s poznatim logom ptice, a prodan je za 100.000 dolara. Prošlog mjeseca tvrtka je iz svog brendiranja izbacila logo plave ptice i zamijenila ga crno-bijelim X-om.