Report

Pamtimo ga po ulozi dječaka Jakea u sitcomu Dva i pol muškarca! Ovako danas izgleda Angus T. Jones

Glumac Angus T. Jones šeta parkiralištem
Glumac Angus T. Jones šeta parkiralištem Foto: Instagram screenshot/@pagesix/@_two.and.a.half.men
Dječja zvijezda serije "Dva i pol muškarca" uslikana je u rijetkom javnom pojavljivanju, pošto je prestala glumiti nakon religioznog buđenja. Bivši glumac okrenuo je leđa seriji, čak ju je nazvao prljavštinom. Angus T. Jones potpuno je napustio glumu nakon što je pronašao religiju, iako je od tada nagovijestio da bi se mogao vratiti.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Angus T. Jones sada ima 29 godina, a izgleda potpuno drukčije. Prvim pogledom morali smo se zabuljiti u lice muškarca na slici, njegova gusta brada skriva dječačke crte lica s kojima su ljubitelji "Dva i pol muškarca upoznati". Viđen je kako hoda preko parkirališta po kolovoškoj vrućini, a izgleda poput običnog mladića bez trunke swaga, koji bi se od zvijezde, tako uspješne serije, očekivao.

Napustio je Hollywood i upisao studij Zaštite okoliša na Sveučilištu Colorado u Boulderu, ali na kraju prve godine studija promijenio je smjer na Židovske studije, što je znak njegova sve čvršćeg odnosa s religijom, rekao je za časopis People.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Two and a half men (@_two.and.a.half.men)

Kad je napustio seriju, nakon desete sezone, bilo je govorkanja da će gostovati u 11. sezoni, ali seriji se nije vratio sve do velikog finala 2015. U istom je razgovoru natuknuo kako bih se mogao vratiti glumi kad je za People rekao: "Ponovni povratak na set sa svima pokazao mi je koliko mi se svidjelo i koliko je gluma dio mene."

Bez obzira na budućnost, Jones odbija preispitivati ​​svoju odluku da se udalji od svijeta poznatih i slavnih i, kako možemo vidjeti, uživa u normalnosti i ne zabrinjava se onim što je moglo biti.