Report

Stephen A. Smith otkrio kako razgovarati sa ženama! Glavna mu taktika nije glasno pričanje

espnov analitičar stephen a. smith kako zavodi ženu u očiglednoj fotomontaži
espnov analitičar stephen a. smith kako zavodi ženu u očiglednoj fotomontaži Foto: YouTubescreenshot/@stephenasmith(Canva
ESPN-ov voditelj, Stephen A. Smith, poznat je po sportskim komentarima, a kroz godine nas je počastio brojnim popularnim izjavama, od kojih su mnoge dio pop kulture memeova. U nedavnoj epizodi emisije „The Stephen A. Smith Show“ otvorio se o svom pristupu i interakciji sa ženama.

Tijekom emisije, Smith je upitan o svojoj vještini zavođenja i koristi li dosjetke za upoznavanje (eng. Pick-up lines). Odgovorio je objašnjavajući da se ne oslanja na dosjetke za upoznavanje jer vjeruje u prirodno razumijevanje žena.

„Ne trebam dosjetke za uspješno upoznavanje“ podijelio je Smith, ističući dubinu ženske inteligencije i tvrdeći da ih nije lako zavarati. Dajući savjete muškarcima zainteresiranima za impresioniranje žena, Smith je naglasio važnost izgleda, ponašanja i poštovanja u pristupu. Istaknuo je potrebu da se predstave na dobar način, govore s poštovanjem te izraze iskrenu zainteresiranost, ne objektivizirajući ženu.

Ovo nije prvi put da je Smith raspravljao o romantičnim temama u svojoj emisiji. U prethodnim epizodama, istraživao je osobne teme poput svoje playliste za seks, poteza u spavaćoj sobi i stajališta o prirodnim i umjetnim fizičkim atributima.