Tko tu koga?

Oglas za stan izbezumio Hrvate, svi se pitaju je li riječ o šali, pogrešci ili čistom apsurdu

Oglas za stan
Oglas za stan Foto: Facebook/Screenshot
Oglas je privukao pažnju zbog apsurdne cijene, pogledajte koliko traži za malu garsonijeru.

Na stranici "Stanovi Pula - najam/prodaja", osvanuo je oglas u kojem stoji: "Prodajem se garsonijera na Verudi Porat, novogradnja, 22m2, cijena 310.000 eura hitno!". Oglas je privukao mnogo pažnje zbog apsurdne cijene pa se korisnici društvenih mreža u komentarima pitaju je li riječ o pogrešci pri pisanju, šali ili jednostavno o apsurdnoj cijeni.

"Vi ste ljudi ludi, za te pare kupim kuću", "Možeš kuhati direkt iz sobe", "310.000 eura, a ne možeš sjesti ni kako treba ispred TV-a", "Vidi li se TV s WC školjke? Ako ne, ne vrijedi ni euro…", "Šteta što samo nije malo veći stol ispred kauča", samo su neki od komentara na objavu.

Objavu koja je privukla pažnju korisnika prenosimo u nastavku pa provjerite je li tržište nekretnina stvarno otišlo do apsurda ili mislite da je ipak riječ o pogrešci.

 

Hrvatsko tržište nekretninama Pt. 205739
byu/LordLobsterI incroatia

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!

\\folder\vezani_članak Iznenađenje ispod drenaže Čovječe… Čuo neobične zvukove oko prozora, imao je što vidjeti kad je uklonio drenažu \\folder\vezani_članak Joško Gvardiol i oblačić sa španjolskom i talijanskom zastavom španjolac ili talijan Prezime koje potiče znatiželju: Koje je porijeklo Joška Gvardiola?