Jao...

Njihove poze najbolji su dokaz da je neugodnost zarazna, bolno ih je gledati

Lebdeće ruke (Foto: thechive.com)
Lebdeće ruke (Foto: thechive.com) thechive.com
\\folder\galerija Galerija Lebdeće ruke (Foto: thechive.com) Lebdeće ruke (Foto: thechive.com) Foto: thechive.com Lebdeće ruke (Foto: thechive.com) - 4 Lebdeće ruke (Foto: thechive.com) - 4 Foto: thechive.com Lebdeće ruke (Foto: thechive.com) - 3 Lebdeće ruke (Foto: thechive.com) - 3 Foto: thechive.com +19 Lebdeće ruke (Foto: thechive.com) - 2 Galerija
"Lebdeća ruka" pri zagrljaju ekvivalent je mlakom rukovanju, u galeriji pogledajte zašto.

Kvaliteta zagrljaja i rukovanja obično se prosuđuje prema sličnim kriterijima pa znalci kažu da je u oba slučaja najgora moguća stvar mlakost. Primjeri mlakih rukovanja poznati su vjerojatno svima, a u galeriji prenosimo i mlake zagrljaje koji ostavljaju gorak okus u ustima.

U društvenim situacijama nije uvijek nužno jasno treba li zagrliti osobu pored koje se slikate, a znalci takve nedoumice rješavaju vrlo jednostavno – potpunim izbjegavanjem zagrljaja. No tu su i oni kojima je neugodno, ali bi svejedno htjeli zagrliti djevojku pored sebe.

Takvi muškarci obično posežu za taktikom "lebdeće ruke", koja je u istoj kategoriji kao i mlako rukovanje. Njihove poze na slikanja obično postanu predmet ismijavanja, a u galeriji možete provjeriti zašto.