bitka za tron

ANKETA Hoće li Lazanjin Stipe pomesti s trona najpoznatijeg svjetskog mačka?

Bitka za tron: Garfield vs Stipe
Bitka za tron: Garfield vs Stipe Foto: Youtube Rim Tim Tagi Dim/Canva
Mrtva trka.

Napeto je gledati kako se na kladionicama konkurenti sve više približavaju našem Baby Lasagni. Pravi odmjer snaga vidjet ćemo u subotu na finalu, ritmu Rim Tim Tagi Dima nitko u dvorani nije odollio, zato nas veseli vidjeti sve plesače iz Hrvatske, ali i svijeta koji su se ujedinili u pozitivnoj energiji. 

\\folder\vezani_članak Pobjednik Eurosonga 2024. glasajte ANKETA Tko ima najveće šanse postati pobjednikom ovogodišnjeg Eurosonga?

\\folder\vezani_članak Umirovljenici i srenjoškolci navijaju za Baby Lasagnu Hit! Penzići pokazali da su ravni srednjoškolcima i poručili: "Mi smo spremni za Eurosong! Marko, razvali!"

Baby Lasagna već je otkrio da mu trenutno najviše nedostaju njegove mačke koje čuva baka njegove djevojke Elizabete. Osjećaj je sigurno obostran, a zahvaljujući #meow ludnici može se reći da najpoznatiji žuti mačak na svijetu, Garfield ima opasnu konkurenciju nakon što cijeli svijet zna za Stipu. 

Anketa

Hoće li Stipe skinuti s trona najpoznatijeg žutog mačka svih vremena?

Ukupno glasova:

\\folder\vezani_članak Baby Lasagna pri izvedbi pjesme ''Rim Tim Tagi Dim'' na Eurosongu 2024 Kontroverzna točka Baby Lasagna ima konkurenciju! Može li ga ovaj nastup srušiti s trona?

\\folder\vezani_članak Bebin ples Može li slađe? Originalni Baby Lasagna raznježio gledatelje: "Ovo je doslovce najslađi video koji sam danas vidjela"