Mix

Besplatne igre za PlayStation – prošli mjesec je malo fejlao, ali zato lipanj šiba!

ps+ lipanj
ps+ lipanj Foto: Youtube Screenshot
Svibanj je bio nešto jadniji za PS+ pretplatnike nego inače. S obzirom na to da je takav bio i prošlogodišnji peti mjesec, pretpostavljamo da se radi već o nekakvoj tradiciji od strane Sonyja.

Time je lakše lipnju da ispadne bombastičan, a i mimo lošem prethodnom odabiru – šesti mjesec će gorjeti!

Mjesec dana PS+ usluge košta 9.99 dolara, a možeš uzeti čak 12 mjeseci za 60 dolara – što te na kraju izađe duplo jeftinije. Uz PS+ pretplatu imaš ekskluzivne popuste, online multiplayer igranje te po tri besplatna naslova mjesečno. Nekad su trash, a nekad su dobri. Kao ovog mjeseca.

Zašto kažemo da je lipanj dobar? Razlog tome je što nam se nudi jedan od najvećih hitova na PS4, pogotovo ako ste Star Wars obožavatelj.

Podsjećamo, sve igre koje su u ponudi za PS4 se mogu igrati i na petici, ali obrnuto nije moguće.

Star Wars: Squadrons (PS4)

Jedna od najboljih igara iz franšize Ratova Zvijezda uopće. U vašoj svemirskoj letjelici se borite protiv drugih pilota – on ili offline. Grafika izgleda predobro. Mehanike u igri su zakon. Stvarno imate osjećaj kao da ste Skywalkerov kolega u borbi protiv Imperija.

K tome možete i kastomizirati vlastiti pilotsku kabinu.

Ne znamo posjedujete li VR i možete li uopće s tim igrati, ali navodno je igra hitčina i tako. Nama bude prebrzo muka s tim naglavnim uređajem.

Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown (PS4)

U doba dok je Sega još bila relevantna i kada je uz Street Fighter i Mortal Kombat postojao Tekken, imali smo još jednog kandidata uz pomoć kojeg smo mjerili snage najboljeg gamera u kvartu – Virtua Fighter.

Sega je odlučila rebootati peticu te nas podsjetiti na naše djetinjstvo. Ne izgleda nam kao da ovo uskrsnuće može držati korak s današnjim hitovima ovoga žanra, ali svakako je simpatična uspomena. Besplatna je također.

Moguće da nemate pojma o čemu pričamo, a ako znate – lipanj je tvoj mjesec sreće jer će igra biti dostupna za nula kuna od prvog dana izlaska.

Operation: Tango (PS5)

Kao i većina ljudi – ne posjedujemo najnoviju plejku tako da nismo imali prilike igrati ovaj naslov.

Što znamo jest da se radi o co-op špijunskoj igri iz prvog lica u kojoj s vašim ljudskim partnerom rješavate asimetrične zagonetke.

Potrebni ste jedan drugome i ne možete solo rješavati sve.

K tome je grafički stil jako cool u igri. Besplatno je pa vrijedi provjeriti.

PROVJERI PS+ USLUGU OVDJE