Mix

Čak i Terminator ima problema sa samopouzdanjem: Glumac otkrio da se osjeća nesigurno zbog svog tijela

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger Foto: Youtube/ The Howard Stern Show/Instagram/ schwarzenegger
Nesigurnost i manjak samopouzdanja problemi su s kojima se suočavaju mnogi. Nezadovoljstvom zbog izgleda vlastitog tijela bori se velik dio populacija pa čak i neuništivi Terminator.

Tijekom razgovora s poznatim voditeljem Howardom Sternom, Arnold Schwarzenegger je priznao kako se nedavno počeo nositi s tim problemom.

Zbog starenja mišići bivšeg bodybuildera više ne izgledaju kao prije, iako i u svojim 70-ima posjeduje zavidnu figuru, ova činjenica ozbiljno narušava njegovo samopouzdanje.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)


Priznao je da se s ovakvim mislima bori svakodnevno te se zbog svog izgleda često osjeća loše.

„Svaki dan se pogledam u ogledalo i kažem: Da. Loš si. Pogledaj ovo tijelo. Pogledajte te prsne mišiće koji su nekoć bili čvrsti, a sad više nisu.“

Nekadašnjem guverneru Kalifornije teško je prihvatiti činjenicu da stari, ali napominje da svakodnevici i u 76. godini pristupa s istim entuzijazmom kao i kada je imao trideset. Istaknuo je i da shvaća da je u boljoj formi od većine svoje generacije, ali i dalje se bori s prihvaćanjem svog tijela.

S obzirom na to da Arnold Schwarzenegger se prvo proslavio kao bodybuilder, a mediji su neprestano isticali njegov fizički izgled, nije čudno da se sada zbog istog osjeća loše. Ovo je dobar podsjetnik da čak i oni za koje mislimo da su nedodirljivi i neuništivi, poput Terminatora, imaju nesigurnosti.