Ako oni tak kažu...

Cijelo vrijeme pogrešno igramo Uno?! Službeni profil razjasnio još jedno pravilo, igrači se žestoko pobunili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uno je opet izazvao skandal na društvenim mrežama, jeste li znali za ovo pravilo?

Korisnici Twittera sa strepnjom čekaju svaku objavu službenog profila igre Uno jer znaju da se proizvođači kartaške igre ne libe objavljivati pravila kojima upropaštavaju zabavu mnogima.

Posljednji ''skandal'' koji su izazvali bio je kad su objavili da se karta +4 smije baciti samo kad nemate traženu boju, a suparniku koji vam baci +4 ne smijete odgovoriti s kartama +2 ili +4. Ako vas suparnici ulove u nepoštivanju pravila, morate im pokazati svoj karte i izvlačiti četiri karte. No ako dokažete da ste kartu koristili ispravno, suparnik koji vas je izazvao mora izvući šest novih karata.

Još veće iznenađenje nastupilo je nedavno kad su objavili da se karte +2 ne smiju bacati jedna za drugom! Kako je mnogima omiljena strategija bila preskakanje pokore izvlačenja dviju karata bacanjem svoje karte +2, čime bi onda sljedeći igrač morao izvlačiti 4 karte, to pravilo dovelo je ljude do ludila.

Gomilanje karata +2 i +4 nekima je bio najzabavniji dio igranja, no iz ove i prijašnjih objava sad znamo da se ni karta +4 ni +2 ne smiju bacati zaredom. Reakcije korisnika društvenih mreža predvidivo su burne, neki su doživjeli krizu interneta i shvatili da su cijeli život živjeli u laži.

Tu su i oni koji nikako ne žele prihvatiti nova pravila, ali se ne mogu pomiriti s činjenicom da takvo pravilo postoji pa traže od Una da izbriše objavu s Twittera. Tu su i oni koji za sve krive 2020. godinu i smatraju da je ovo pravilo vrhunac i da ne može biti gore.

U nastavku svakako riješite anketu pa nam recite mislite li se pridržavati ovog pravila ili ćete nastaviti igrati po svojim pravilima.

 

Quiz Maker - powered by Riddle