Mix

Djelatnici vrtića dobili otkaz jer su napravili nezamislivo, isplivala snimka!

vrtić
vrtić Foto: Twitter Screenshot
Za neke stvari jednostavno znaš da ih ne trebaš raditi. Ili možda ipak ne?

Četiri člana osoblja dječjeg centra za brigu i učenje Lil’ Blessings u Hamiltonu navodno su pokušavala preplašiti “zločestu” djecu na alternativan način, koji ih je na kraju koštao poslova, prenosi New York Post.

Njihovu je spačku otkrila jedna zabrinuta mama na Facebooku.

Nedugo nakon što su videi tog događaja postali viralni na društvenim mrežama, jedna djelatnica vrtića – CeeCee – inzistirala je na tome da nije bilo zlonamjerno.

Na videu se može vidjeti žena s maskom iz filma “Vrisak” kako prilazi skupana djece i malim pojedincima i vrišti im u lice ispitujući namjeravaju li i dalje biti zločesti. Prirodno, djeca vrište iz petnih žila i plaču kao da im je to zadnje što će napraviti u životu.

Iskreno, koliko god moglo biti urnebesno onima koji nisu slabi na djecu, dvogodišnjaci u nama trebaju promjenu pelene pod hitno.

Radnica tvrdi da je druge članove osoblja upoznala sa svojim planom plašenja djece, ali nije obavijestila vlasnicu vrtića o tome. Za*eb.

Vrtić je pod istragom nakon što je objavljen video vrištavog događaja.

Cee-Cee kaže i da se kasnije vratila u prostoriju i objasnila djeci da “čudovišta” više nema i da se neće vratiti, a zatim su je djeca zagrlila. Rekla je i da su djeca znala kako je iza maske cijelo vrijeme bila ona.

E pa, Cee-Cee i ekipo, s krivom ste se bagrom petljali.