Mix

DOKLE? Baby Shark je najgledaniji video u povijesti YouTubea, a sada ćemo dobiti i film!

Dijete pjeva pjesmu Baby Shark
Dijete pjeva pjesmu Baby Shark Foto: YouTube screenshot
Baby Shark, pjesma koja zaluđuje klince širom svijeta, izluđuje roditelje širom svijeta, a ujedno je i najgledaniji YouTube video u povijesti dobiva vlastiti film koji bi trebao biti objavljen 2023. u produkciji studija Paramount.

Film tehnički neće biti debi Baby Sharka u kinematografskom formatu jer se već pojavio u Pinkfongu i Baby Shark’s Space Adventureu, no ti filmovi su imali ograničeno kino prikazivanje te su se emitirali na Netflixu. Čini se da je ovog puta riječ o nadolazećem filmu tradicionalnijeg izdanja koji bi se trebao emitirati u kinima, što je impresivan skok za dvominutni Youtube video.

Nema mnogo detalja o tome koja će biti radnja filma, ali se zna da bi trebao biti u koprodukciji Nickelodeon Animation i Pinkfong Company. Ono što nije potvrđeno, ali toliko je očito da i ne mora biti, je da će film sadržavati mnoštvo pjesama koje će klinci danonoćno pjevati.

Baby Shark je postao prvi YouTube video koji je prošlog mjeseca prešao granicu od 10 milijardi pregleda, a pravi i sve veću razliku nad prvim konkurentom, hitom Despacito koji je do sada prikupio nešto manje od 8 milijardi pregleda.

Vijest o filmu Baby Shark dolazi među velikim brojem najava za Paramount Plus, uključujući drugu sezonu nadolazeće TV serije Halo i seriju Knuckles sa Idris Elbom u glavnoj ulozi baziranoj na igranim filmovima Sonic the Hedgehog.

Roditelji, sretno, nadamo se kako će pjesme ovog puta biti podnošljiv(ij)e.