Mix

Drake izgubio ogromnu lovu na kladionici, UFC je kriv

Drake je izgubio 275 tisuća dolara na kladionici
Drake je izgubio 275 tisuća dolara na kladionici Foto: Instagram screenshot
Najpopularniji reper današnjice Drake, odlučio se kladiti na posljednji UFC event, i to ni manje ni više, nego na glavnu borbu večeri između Colbya Covingtona i Jorgea Masvidala. Za ovog repera, smatra se kako je samo prošle godine uprihodio 50 milijuna dolara od svojeg albuma Certified Lover Boy pa si možete i zamisliti kako izgledaju njegovi listići u kladionici, sigurno ne igra egzibicijski i optimistično na 21 par sa ulogom od 5 dolara. Ne, on je uložio 275 tisuća dolara na pobjedu Masvidala.

Očito se nije najbolje informirao o samoj borbi jer je po svim kladionicama favorit za pobjedu bio Covington koji je na kraju i uvjerljivo slavio. Nije ovo prvi puta da je Drake promašio u svojim predviđanjima, čak štoviše to se događalo toliko često da su mnogi povjerovali u Drakeovu kletvu te da će svaki tim ili osoba koju on podrži izgubiti. Poznata je slika Conora McGregora i Drakea sa irskom zastavom pred njegovu borbu sa Khabibom Nurmagomedovim koju je Conor neslavno izgubio predajom. Činilo se kako se kletva prekinula kada su Toronto Raptorsi 2019. godine osvojili titulu prvaka pred Drakeom koji ih je podržavao u prvim redovima. Što se tiče Masvidala, on nije zamjerio reperu već ga je nakon poraza pozvao na večeru sljedeći put kada bude u Miamiju.

Isto se ne može reći za Covingtona koji mu je očito zamjerio što se nije na njega kladio, poručivši mu da se drži repanja.