Mix

Evo što najpoznatiji tech Youtuber misli o novoj Samsungovoj Galaxy S22 liniji smartphonea

S22 Ultra
S22 Ultra Foto: Youtube Screenshot
Samsung je predstavio svoje nove flagship smartphone uređaje – Galaxy S22 i S22 Plus te S22 Ultra.

Nismo morali pogledati sat vremena Samsungovog predstavljanja novih flagship modela – zahvaljujući MKBHD-ju, najpopularnijem tech Youtuberu. Hvala, Marques!

MKBHD je istaknuo kako je kvaliteta izrade bolja od prethodnika – pozadina je od pravog stakla, umjesto plastike. To ne znači puno korisnicima koji će zaštititi svoje uređaje zaštitnom navlakom, ali svakako daje luksuzniji dojam od S21 modela. Svi S22 modeli dolaze s 8 gigabajta RAM-a, kamere bi trebale biti vrhunske. Baterije su se malo smanjile na prošlu generaciju, ali se nadamo kako će učinkovitost softvera kompenzirati smanjenu bateriju.

Ako želite saznati više iz njegovih usta, pogledajte ovaj kratki video. Vidjet ćete i nove modele u akciji.

U drugom videu je predstavio i S22 Ultra kojeg naziva novim Noteom – dolazi čak i sa stylusom skrivenim u kućištu telefona. Itekako hvali AMOLED display veličine 6.8 inča s brzinom osvježavanja od 120Hz.

Osnovna verzija Ultre ima 8GB RAM-a, a sve jače (i skuplje) verzije dolaze s 12GB RAM-a, a možeš čak i kupiti S22 Ultra s terabajtom prostora za pohranu podataka.

Ako želiš vidjeti S22 Ultra u akciji – Brownlee ima brzinski video za tvoje apetite.

Starta cijena S22 Ultre iznosi 1200 dolara. Nije malo. Bez obzira na cijenu, ovi Android uređaji će itekako biti popularni.