Karma

Evo zašto se Kraljevoj straži treba skloniti s puta! Ova turistica je to saznala iz prve ruke

Kraljevski stražar i žena koja leži na podu
Kraljevski stražar i žena koja leži na podu Foto: OliLondonTV/Platforma X
Pouka za turiste koje se vole previše opustiti

Jedna od znamenitosti Londona i omiljena turistička atrakcija je Buckinghamska palača, a njezini stražari omiljena su meta za slikanje. Postoje stražari s onim prepoznatljivim kapama i konjanici. Stajati kraj stražara nije ilegalno, no ne smije ih se ometati i stajati im na putu. Oni će obično ili stupati ili mirno stajati na mjestu, a turisti ih često nepristojno ometaju u poslu.

Postoji nekoliko jednostavnih smjernica kada su u pitanju konji Kraljeve straže, nemojte im se previše približavati i nikako ih ne dodirujte. Postoji čak i znak koji objašnjava da konji mogu ''ritati ili gristi''. Nažalost, to je savjet koji ne slijede svi, a posljedice mogu biti bolne.

To je lekcija koju je jedna žena nažalost naučila na teži način, nakon što je pala na lice jer je stajala preblizu jednom od konja ispred Buckinghamske palače. Snimka incidenta podijeljena je na X-u, a prikazuje ženu kako stoji pored konja Kraljeve straže i pozira za fotografiju.


Konj očito nije bio zadovoljan ženinom blizinom pa ju je odgurnuo, zbog čega je posrnula prije nego što je pala na lice. Ženi su pomogli da ustane i moglo se vidjeti kako razgovara s lokalnom policijom nakon pada. Unatoč uznemirujućem incidentu, ljudi su na društvenim mrežama bili prilično direktni.

Govore kako nije smjela stajati na putu, da ju je konj jedva pogurnuo i da je pala kao netko tko želi odštetu od osiguranja. Njezin su pad mnogi usporedili s onima koje možemo vidjeti na nogometno terenu, ali jedna je stvar sigurna, sljedeći put neće stati ispred konja i stražara.

  \\folder\vezani_članak Muškarac koji hoda po stepenicama i ruka koja drži ključ U njoj možda leži ključ uspjeha Stručnjak s Harvarda ističe osobinu koju posjeduju uspješni ljudi! ''Rijetko se može pronaći.''