Mix

FIFA 23 zabunom prodavana po cijeni od 45 lipa. Začudo – EA Sports će ispoštovati cijenu

FIFA 23
FIFA 23 Foto: Youtube Screenshot
FIFA je jedan od najpoznatijih sportskih serijala na svijetu. Dugo se natjecala s Konamijevim PES-om za titulu najbolje nogometne igre, ali nam se čini da to više neće biti problem sada kada PES više nije PES već je postao eFootball. eFootball je katastrofalna igra koja i dalje ima publiku jer je besplatna, ali nam se čini da će FIFA premašiti Konamijevu bebu.

Trenutno se FIFA 23 nalazi u stadiju pretprodaje, a na Epicovom Games Storeu u Indiji je krajem srpnja zabunom cijena Ultimate Editiona postavljena na 4.8 indijskih rupija – što iznosi 45 lipa. Očito je da je netko pomiješao decimale jer je cijena trebala biti 4799 rupija – što bi bilo prikladnijih 445 kuna.

Naravno da su dojave o ovoj cijeni raširene brzinom svjetlosti po svim društvenim mrežama pa su tako i gameri iz cijelog svijeta uspjeli doći do FIFA-e 23 s indijskom cijenom.

EA Sports je inače gramziva kompanija u našim očima, ali začudo – izabrali su ispoštovati cijenu.

Izbacili su izjavu u kojoj ističu kako su si zabili autogol kada je FIFA 23 bila izlistana na Epicovom Games Storeu po netočnoj cijeni.

“Bila je naša pogreška, želimo dati do znanja kako ćemo ispoštovati sve pretprodaje po toj cijeni.”

Moramo biti realni – prava zlatna koka leži u FIFA-inom Ultimate Teamu, ne u prodaji same igre, tako da vjerujemo da EA Sportsova računica i dalje štima. Preko Ultimate Team moda i kroz kupnju poboljšanja će i dalje biti u plusu. U interesu im je da što više ljudi posjeduje igre.