Jao...

Fotografija vozačice iz Zagreba izazvala sprdnju na društvenim mrežama, no možda postoji dobro objašnjenje

Pojas oko vrata
Pojas oko vrata Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook
Vozačica je snimljena s pojasom oko vrata, no jedna korisnica društvenih mreža ponudila je potencijalno objašnjenje.

Na stranci "Prometne zgode i nezgode" objavljena je fotografija iz Zagreba na kojoj se vidi vozačica s pojasom oko vrata. Takav način uporabe pojasa ne samo da ne štiti u slučaju prometne nesreće već može biti i koban.

\\folder\vezani_članak Reakcije na Irsku "Odbij, Sotono!" "Kad prosječni katolik vidi nastup Irske": Šala nije bila daleko od istine, pogledajte reakciju svećenika \\folder\vezani_članak Bambie Thug i Nemo Kakav cirkus… Ovako bi izgledao zajednički nastup Irske i Švicarske: Urnebesni video spojio nespojivo

Ispod fotografije mogu se pročitati komentari poput: ''I ima pravo glasa...'', ''Možda provjerava kako će joj stajati Schanzov ovratnik poslije'', ''Evo, dat ću vam rješenje ovog misterija: Ovako se pojas sam digne nama koji imamo velike sise. Još ako je kakva glatka jakna ili majica... užas. Njoj nije pojas oko vrata, nego se samo na toj strani digne gore. Mene osobno ovo živcira pa pojas prebacim ispod ruke''.

Imate li i vi sličnih iskustava s pojasima i mislite li da se radi o pojasu koji je namjerno tako postavljen ili se jednostavno na trenutak oteo kontroli, provjerite u objavi koju prenosimo u nastavku.

 

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!