"Odbij, Sotono!"

"Kad prosječni katolik vidi nastup Irske": Šala nije bila daleko od istine, pogledajte reakciju svećenika

Reakcije na Irsku
Reakcije na Irsku Foto: TikTok/Screenshot
Dvije šale o irskom nastupu i vjernicima skupile su stotine tisuća pregleda, provjerite zašto.

Nakon nastupa Irske na Eurosongu, društvenim mrežama počele su kružiti različite šale, kako na račun nastupa, tako i na račun reakcija. Šaljivi video koji pokazuje “reakciju prosječnog katolika na nastup Irske” na TikToku je skupio više od 270.000 pregleda, no nešto više pregleda snimio je video u kojem svećenik reagira na nastup Irske.

\\folder\vezani_članak Bambie Thug i Nemo Kakav cirkus… Ovako bi izgledao zajednički nastup Irske i Švicarske: Urnebesni video spojio nespojivo \\folder\vezani_članak Bebin ples Može li slađe? Originalni Baby Lasagna raznježio gledatelje: "Ovo je doslovce najslađi video koji sam danas vidjela"

U šaljivoj objavi svećenik Tomislav Lukač snima se kako škropi monitor na kojem nastupa Irska i izgovara: “Baby Lasagna, moli za nas”. Obje objave možete pogledati u nastavku pa sami procijenite koja fora vam je bolja, a prenosimo i neke od sličnih šala o nastupu Irske.

 

@leshotok odbij sotono #ireland #eurovision #eurovision2024 #esc ♬ original sound - 🇭🇷 meow back 😻
@dontomolukac Jel’ moguće da nam se ovo servira pod glazbu i umjetnost?! 🙆🏻🎼 Ovo “Moli za nas” je naravno šala! 😉 #eurosong #babylasagna #eurovision #fyp #foryou #foryoupage #fypシ゚viral #priest ♬ original sound - dontomislavlukac

 

@lindaa190113 #eurovision #eurovision2024 #eurovizija ♬ original sound - vv
@daliborpetko Eurovision 2024. Be Like #eurovision #eurovision2024 #bambiethug ♬ original sound - daliborpetko
@a.kaj.sad.tt #fyp #zatebe #hrvatska #balkan #pernar #eurosong #eurosong2024 #smijesno #akajsad ♬ original sound - A Kaj Sad?

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!