Mix

Gadget koji ti ne dozvoljava da napišeš LOL ako se stvarno ne nasmiješ

LOL naslovna
LOL naslovna Foto: Tik Tok Screenshot
Gotovo svakodnevni scenarij, ako ne i svakosatni. Netko ti proslijedi nekakav meme, video, GIF ili samo napiše nešto što bi trebalo biti smiješno. S tvoje strane uslijedi LOL. Ili „hahahahahahah” gdje brojiš slogove i razmišljaš trebaš li završiti s „h” ili „a”, a u stvarnosti ti je faca bezizražajna kao što je i bila samo dvadesetak sekundi prije ove interakcije.

Nemoj pisati LOL i hahahahahh ako se uistinu ne smiješ, grijeh je. Jedino odobravamo tipkanje „heh” bez sudjelovanja ikakvih mišića lica ili dodatnih zvukova koji naznačuju da ti je stvarno smiješno.

Stigao je LOL Verifier! Brian Moore je napravio uređaj koji verificira jeste li se stvarno nasmijali naglas. Ako niste, ne dozvoljava vam da natipkate „LOL”.

„Nekoć je LOL značio ‘laugh out loud’. Pravi grohot. Sada ne znači ništa. Možemo mu vratiti autentičnost!”

@lanewinfield LOL Verifier: a device that only lets you type lol if you’ve truly laughed out loud. #lol #hardware #lolverifier #dumbtechnology #keyboard ♬ original sound – Brian Moore

Osim LOL verifikatora je dao naznake i za nasljednika. LMAO. Fantastično.

Ova ideja nam se sviđa. Još jedan nepotreban gadget, zašto ne? Hipotetski se naglas smijemo na postojanje ovog gadgeta, ali ne zapravo.

Očito je da nemamo LOL verifikator jer smo kroz ovaj članak već nekoliko puta napisali LOL bez ikakvih posljedica.