Nevjerojatno ''otkriće''

Hodao je kućom kad mu se pod nogama otvorila rupa, spašavali su ga s 10 metara dubine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pod nogama mu se otvorilo tlo i propao je u jamu duboku oko 10 metara koja se nalazila ispod kuće.

Policija iz Guilforda u Connecticutu (SAD) dobila je poziv u kojem ih je Angela Town obavijestila da je njezin suprug Christopher propao u rupu koja se otvorila pod njim u njihovu domu. Policija je ubrzo stigla na mjesto događaja i vidjela rupu u drvenom podu.

Na službenom profilu policijske postaje na Facebooku ubrzo su objavljene slike i opis akcije spašavanja koja se odigrala nakon poziva. Naime, ispostavilo se daje kuća izgrađena 1834., i to na bunaru koji nije pravilno osiguran.

Kuća je obnovljena 1981., no ni tada bunar nije osiguran, već je samo prekriven drvenim podom. Daske su napokon popustile, pa je Christopher propao u bunar dubok oko 10 metara. Na svu sreću, u bunaru je bilo dosta vode pa je žrtva pretrpjela samo lakše ozljede, a u hladnoj vodi održavao se iznad površine oko 25 minuta.

Hitne službe uspjele su izvući Christophera iz bunara te je zaprimljen u bolnicu, a njegova obitelj pronašla je sreću u nesreći jer nije pretrpio ozbiljne ozljede i jer u bunar nisu upala djeca. Slike s mjesta nesreće možete pogledati u nastavku.