Mix

Hustle je košarkaški film s Adamom Sandlerom, najboljim glumcem među komičarima

Adam Sandler Hustle
Adam Sandler Hustle Foto: Youtube Screenshot
Netflix nas je prije nekoliko tjedana počastio filmskim pregledom 2022. godine koji su pretrpali vrhunskim glumcima. Jedan od tih isječaka je bio i Hustle, film s Adamom Sandlerom. Svatko tko otfrkne nosom na kombinaciju riječi “Adam Sandler vrhunski glumac” – očito nikad nije pogledao Punch Drunk Love ili Uncut Gems. Zapravo se divimo njegovom načinu rada, inače bira uzeti ogromnu količinu novca te sa svojim najboljim prijateljima otići na odmor i snimiti neku glupavu komediju koja će svejedno oboriti rekorde gledanosti.

Netflix je Sandleru dao brdo novca kako bi za njihovu platformu snimao filmove. Uplašili smo se da će sve biti komedije, ali sada smo dobili trailer za Hustle – ozbiljan košarkaški film sa Sandlerom u glavnoj ulozi. Na produkciji filma surađuje i LeBron James čija se produkcijska kuća sve češće upliće u filmsko stvaralaštvo.

Sandler nerijetko igra košarku s kolegama glumcima i NBA zvijezdama te glasi za vrhunskog košarkaša. Kroz svoje filmove neprestano provlači košarku, a u Uncut Gemsu su se stvari također vrtile oko košarke tako da je bilo pitanje vremena kada ćemo ga vidjeti u filmu gdje košarka dominira. To će biti Hustle.

U filmu Sandler glumi skauta Philadelphija 76ersa koji otkriva košarkaša s problematičnom prošlosti te ga namjerava dovesti u Philadelphiju bez odobrenja vlastitog kluba. Novootkrivenu košarkašku zvijezdu će glumiti Juancho Hernangomez, suigrač Bojana Bogdanovića u Utah Jazzu. Ovo bi mogla biti ključna uloga u filmu jer velik broj filmova je znao potonuti zbog loših glumačkih sposobnosti profesionalnih sportaša koji su bačeni u glavne uloge.

Trailer izgleda odlično, ali morat ćemo sačekati punu verziju filma da odlučimo vrijedi li išta. Svakako ćemo gledati, u to nema sumnje.