Mix

Izašao je trailer za Netflixov film o Conoru McGregoru. Luđi je nego što možete zamisliti

mcgregor coor
mcgregor coor Foto: Youtube Screenshot
Netflix se u posljednje vrijeme bacio u izradu kvalitetnih dokumentaraca, a u prilog tomu ide i njihov najnoviji izlet u taj žanr.

Riječ je o dokumentarcu koji će pratiti oporavak Conora McGregora nakon loma noge koji je pretrpio u posljednjoj borbi sa Dustinom Poirierom. Iz kratkog trailera možemo zaključiti kako je ključna točka dokumentarca Conorov govor kada sa slomljenom nogom leži u oktogonu i obećava cijeloj areni kako to nije njegov kraj.

Iako su liječnici bili skeptični oko njegovog povratka u ring, on će se ipak vratiti i ovaj dokumentarac će nam pobliže pokazati kako je izgledala njegova rehabilitacija, a moći ćemo vidjeti i ono što najviše zanima okorjele fanove – je li Conor i dalje gladan uspjeha?

Mnogi mu zamjeraju kako više nije fokusiran na sport, kako ga je novac promijenio i kako su njegovi treninzi u Gucci šlapama samo jedan od načina da zadrži relevantnost u borilačkom svijetu. Ima li McGregor u sebi i dalje taj žar? Otkrit ćemo kada se napokon dogovori datum borbe s Michaelom Chandlerom, za koju se nagađa da bi se mogla održati krajem ove godine.

Mini serija o McGregorovom povratku nazvana McGregor Forever stiže na Netflix uskoro — 17. svibnja.

Pogledajte eksplozivni trailer.