Mix

Izašao teaser za reunion Prijatelja na HBO Maxu, očekivali smo puno više

Friends reunion 2. sezona
Friends reunion 2. sezona Foto: Youtube Screenshot
Izlaze 27. svibnja. To je brzo.

Glumačka postava Prijatelja će dobiti bijesne novce za specijal koji ćemo gledati u skorijoj budućnosti, ali ovaj teaser izgleda kao da nisu potrošili ni dolar. Kao da ih je sve netko samo snimio mobitelom, s lošim slowmotionom i basic grafikom.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer će se pojaviti u ovom specijalu, ali imajte na umu – ovo nije epizoda Prijatelja i nema nikakav scenarij, ekipa će samo slaviti svoje uspjehe. Ne znamo još kako će to izgledati, ali znamo da ćemo vidjeti i hrpu poznatih njuški iz serije kao što su Tom Selleck i Elliot Gould, a kažu da će se pojaviti i Lady Gaga, Justin Bieber i Malala.

Ponovno ujedinjavanje ikona devedesetih je trebao biti glavni as u rukavu HBO Maxa kada je usluga postala javna prošlog svibnja, ali hej – svijet je tad gorio, jasno je da je odgođeno za vremena kada će gledanost biti veća. A i imali su dovoljno vremena za završiti sve kako su mislili da treba.

HBO Max je 2019. godine navodno iskeširao 425 milijuna dolara kako bi emitirao sve epizode Prijatelja u idućih pet godina. Nije mal novac, jasno je da računaju na jednu od najuspješnijih serija 90-ih.

Mi smo i dalje “tim Seinfeld”.

Pročitaj još >>> TV ljepotice uz koje smo odrasli u devedesetima, a vjerojatno i razvili pokoji fetiš