Posljednji ples

Izašla je najava za Venom 3! Tom Hardy ponovno u poznatoj ulozi

Glumac Tom Hardy u filmu Venom
Glumac Tom Hardy u filmu Venom Foto: sonypictures/Youtube
Povratak Eddieja Brocka i njegovog vanzemaljskog partnera

Izašla je najava za Venom 3! Tom Hardy ponovno je u poznatoj ulozi, a Venom se odlučio na pothvat u stilu Michela Jordana. Stigao je prvi trailer za treći nastavak filmova o Venomu, a nazvan je Venom: Posljednji ples (Venom: The Last Dance).

Tri godine nakon izlaska drugog filma, Venom: Let There Be Carnage, šuška se da Sony zaokružuje trilogiju s Tomom Hardyjem i njegovim vanzemaljskim simbiotom u nadolazećem filmu.


Uz Hardyja u najavi se pokazuju i Chiwetel Ejiofor, Juno Temple, Stephen Graham i Peggy Lou, a najava prikazuje Eddieja Brocka i Venoma u opasnoj avanturi, a Marvelov film režira Kelly Marcel.

Prvi film iz trilogije izašao je 2018., kada je Hardy prvi put preuzeo ulogu novinara Eddieja Brocka, koji se pretvara u nepredvidivog i nasilnog Venoma. Venom je započeo kao parazit koji je preuzeo Brockovo tijelo, prisiljavajući ga da zadovolji njegove potrebe prije nego što su razvili prijateljski i simbiotski odnos.

Prvi je nastavak popraćen filmom Venom: Let There Be Carnage, u kojem se glumačkoj postavi pridružio Woody Harrelson u ulozi glavnog negativca. Oba su filma bila uspješna, što govore i podaci o zaradi od prodaje kino ulaznica. Venom je zaradio 856 milijuna dolara, a Venom 2 je donio solidnih 502 milijuna dolara, prenosi nam LADBible.

Treći dio franšize trebao bi u kina stići 25. listopada ove godine, a do tada možemo uživati u najavi koja djelomično otkriva kakve avanture i scene možemo očekivati u novom filmu.

Venom je lik u američkim stripovima izdavača Marvel Comics, on je vanzemaljski simbiot s amorfnim oblikom nalik tekućini, koji preživljava povezujući se s domaćinom, obično ljudskim.
Ovaj oblik suživota rezultira bićem s poboljšanim sposobnostima koji sebe naziva "Venom".
Venom je prvi put predstavljen u stripu The Amazing Spider-Man broj #252 (svibanj 1984.), s punim prvim pojavljivanjem kao Venom u stripu The Amazing Spider-Man #300 (svibanj 1988.).