Dinamični dvojac napokon zajedno

Izašla najava za novog Deadpoola! Pogledajte Hugha Jackmana u poznatoj ulozi Wolverinea

Marvelovi junaci Deadpool i Wolverine u najavi novog filma
Marvelovi junaci Deadpool i Wolverine u najavi novog filma Foto: VancityReynolds/Youtube
Dvojac neuništivih superjunaka zajedno u akciji

Prvi put nakon, već nam davne, 2017. Hugh Jackman se vratio u jednoj od svojih najpoznatijih uloga. On je prikazan kao Wolverine po prvi put nakon filma ''Logan'' u novom traileru za Deadpool i Wolverine, a riječ je o trećem filmu u trilogiji Deadpool.

Deadpool i Wolverine tj. Ryan Reynolds kao Deadpool i Hugh Jackman kao Wolverine, debitiraju u MCU-u. Čini se da je Jackmanov lik varijanta Wolverinea koji je pokušao ali nije uspio spasiti svoj svijet.


 

Trailer je bio prepun referenci, bilo da se radi o golemoj glavi Ant-Mana, Jackmanovog povratka u ulogu ili Deadpoolovog izravnog obraćanja publici. Dodate li tome činjenicu da je prikazan i portal Dr. Strangea, čini se trailer samo daje naslutiti koliko će ovaj film biti lud.

Najava nam je također pružala prvi pogled na vjerojatnu negativku filma, Emmu Corrin kao Cassandru Novu. Bizarni lik natjerao je obožavatelje ranije ovog mjeseca da polude oko njezine uloge kada su shvatili koga Corrin glumi.

\\folder\vezani_članak Joaquin Phoenix i Lady Gaga u filmu Joker: Folie à Deux Joaquin Phoenix ponovno u Oscarom nagrađivanoj ulozi Objavljena je najava za nastavak Jokera! Ovo je Joker 2 pod nazivom Joker: Folie à Deux

Iako nije 100% jasno kako će se ona uključiti, novi pogled na film najbitniji je nagovještaj o tome kakav će biti zaplet. Deadpool se u trenucima pojavljuje ozbiljniji nego što je dosada bio, inzistirajući da Jackmanov Wolverine pođe s njim kako bi pomogao spasiti svijet.

Dajući bljeskove likova koje smo upoznali i voljeli u prethodnim filmovima, čini se da je par na misiji spašavanja svijeta. Iako nam je najava pružala mali uvid u radnju i likove, pravu ćemo radnju moći saznati tek 26. srpnja, kad se očekuje izlazak filma.