Mix

Jackie Chan i Ralph Macchio udružuju se u novom filmu „Karate Kid“! Snimili su i zajednički video

Glumci Jackie Chan i Ralph Macchio stoje dok predstavljaju novi film Karate Kid
Glumci Jackie Chan i Ralph Macchio stoje dok predstavljaju novi film Karate Kid Foto: YouTubescreenshot/@sonypictures
Jackie Chan i Ralph Macchio na veliko uzbuđenje milijuna obožavatelja, tajedno će surađivati na novom filmu „Karate Kid“. Nakon orginalnog filma iz 1984. i njegovih nastavaka iz 86. i 89., dobili smo novi film s Jackiem Chanom i Jadenom Smithom, koji je izašao 2010., a 2018. počašćeni smo serijom „Cobra Kai“ koja je svojevrsni nastavak prvih filmova.

U novom filmu, koji bi trebao biti objavljen sljedeće godine, Macchio će ponovno glumiti Daniela LaRussoa, dok se Chan vraća u ulozi gospodina Hana, strašnog kung fu majstora koji je pomogao Jadenu Smithu obraniti se od nasilnika u filmu iz 2010.

Sony detalje priče čvrsto drži u tajnosti do 13. prosinca 2024., kada bih film trebao početi s prikazivanjem. Iako su izvori bliski produkciji rekli, kako nam prenosi Deadline, da će radnja biti nastavak izvorne franšize koje se rado prisjećamo.

Jonathan Entwistle, svakako najpoznatiji po „The End of the F**king World“, režirati će novi film Karate Kid, dok će scenarij potpisati ​​Rob Lieber. Karen Rosenfelt, poznata po svojoj ulozi u franšizama Sumrak i Percy Jackson, je odgovorna za produkciju novog film.

Naravno, Jackie Chan i Ralph Macchio su u utorak najavili novog Karate Kida, a detalji koje su otkrili pokazuju u koliko ranoj fazi je snimanje filma.

U kratkom videu objavljenom na YouTube kanala Sony Pictures Entertainmenta, glumci Chan i Macchio pokrenuli su globalnu potragu za novim Karate Kidom, tj. mladim borcem koji će voditi franšizu u novu doba. U videu su pozvali mlade glumce da pošalju snimke audicije na KarateKidCasting.com, sa šansom da postanu novi glavni glumci.

Na web-stranici stoji da „traže glumca koji bi glumio Kineza ili Kineza miješane rase, a dobi je između 15 i 17 godina“. Dodaje se kako zahtijevaju tečan govor engleskog, a poznavanje razgovornog mandarinskog je veliki plus. Iako je glumačko iskustvo poželjno, na web stranici piše kako ono nije obvezno. Zaključili su kako im treba „Pametan, snalažljiv i vješt borac.“.