Mix

Katastrofa nakon 20 sekundi u debiju za novi klub. Majka mu bila na tribinama

shoya nakajima
shoya nakajima Foto: Twitter Screenshot
Real Madrid je nekoć doveo Jonathana Woodgatea iz Newcastlea, što je iznenadilo nogometni svijet. Ponajviše zbog Woodgateove sklonosti ozljedama. Prvu sezonu u Madridu uopće nije igrao. Njegov premijerni nastup je ostao posebno zapamćen među navijačima Reala. Autogol i crveni karton.

Sjećamo se još jednog nastupa iz rubrike “vjerovali ili ne” – Anderson Costa, legenda Football Managera je zaigrala za Dinamo (ništa od legendarnog statusa ipak), a u derbiju između Hajduka i Dinama je ušao u igru i nakon 20 sekundi pocrvenio.

Japanski reprezentativac Shoya Nakajima je ovog ljeta napustio Porto i potpisao je ugovor s turskim Antalyasporom.

Ušao je u igru u 59. minuti. Kamere su prikazale njegovu obitelj koja je stigla iz Japana kako bi popratili njegov premijerni nastup za novi klub. Obitelj je sretno snimala ulazak u igru, ali onda se dogodila katastrofa. Nakajima je krivo procijenio start na suparnika, desnog beka Jonasa Svenssona.

Nakajima je prvo dobio samo žuti karton. Igrači Adana Demirspora su protestirali pa je sudac nakon pregledavanja snimke promijenio odluku i dodijelio japanskom reprezentativcu direktni crveni karton.

Tužan početak karijere u Turskoj, a i obitelj na tribinama se sasvim sigurno nije najbolje provela. Ali moglo je biti i gore… Mogao je i čitavu utakmicu samo sjediti na klupi.