Mix

Klasična jakna ovoga je puta za vaše ključeve! Pogledajte idealan privjesak za zimu

north face jakna i ključevi na privjesku
north face jakna i ključevi na privjesku Foto: Canva/Instagramscreenshot/@sneakerheadv2.vintage
Spremili ste se za nadolazeće hladnije vrijeme i pripremili ste jakne i kape, a poznati brend zimske opreme, The North Face, donosi isti proizvoda samo je namijenjen za ključeve. Da, dobro ste čuli! Zašto bih se ključevi smrzavali?

Šalu na stranu, temperature su počele padati, a američki brend izradio je privjesak za ključeve koji je umanjena verzija njihove klasične zimske jakne Nuptse. Privjesak dolazi u nekoliko boja, a obožavatelji ulične mode, sigurno će ga poželjeti.

Nuptse jakne čine klasičnu podstavu brenda The North Face, s prepoznatljivim dizajnom u dvije boje i TNF logom, naravno takve su i u mini formatu.

Vaši ključevi su na sigurnom, prikvačeni na kolut za ključeve napravljen poput karabinera, pričvršćen na unutrašnjost jakne. Vaše ključeve dodatno osigurava veliki patentni zatvarač, a rukavi imaju kopče na svom završetku, zbog kojih se mini jakne mogu pričvrstiti oko naramenice ruksaka ili torbe, kako brend savjetuje.

Jaknice se trenutno u Japanu prodaju za 4500 yena (oko 30 dolara), a mini Nupste jakna North Facea trenutno je dostupna na web stranici atmos Tokyo, ali bolje požurite jer je nekoliko modela već rasprodano.