Mix

„Kokainski medvjed” je čista nula naspram rakuna na drugim drogama

Crackoon film
Crackoon film Foto: YouTube screenshot
Kokainski medvjed u veljači je poharao kina diljem svijeta i s budžetom od 30 milijuna dolara višestruko se isplatio. Ubrao je preko 90 milijuna dolara.

Nedugo nakon uspjeha filma, koji se barem u jednom dijelu temelji na istinitoj priči, počele su se pojavljivati raznorazne druge opcije sa životinjama koje konzumiraju opojna sredstva pa potom podivljaju. Tako se pojavila informacija da bi nastavak filma mogao pratiti priču o morskom psu koji je slučajno nabasao na jednu pošiljku plutajućeg paketića. Zamislite samo Ralje pomiješane sa Kokainskim medvjedom. Ukoliko bi se u taj miks dodao i djelić Sharknado filmova ne sumnjamo da bi riječ bila o trashu epskih razmjera.

No, prije nego što vidimo veliku bijelu psinu na bijelom tu je rakun na cracku. Crackoon. Ovaj parodijski film izbacio je svoj trailer na YouTubeu i jednostavno je prelud.

Nova droga, koja se u filmu imenuje nešto drugačije, stiže u grad. Budi agresivnost i uzrok je i ubojstva. To privlači pažnju policiji koja lovi dilere, a oni brže bolje ruksak s drogom bacaju u šumu. Ondje ga nalazi rakun i tu počinje pravi krvoločni pohod. Rocket Rakun iz Čuvara galaksije, ali na dopu. Zvuči super.

Kako vam ne bi baš sve otkrili, trailer možete pogledati ispod.

On je u vrlo kratko roku skupio četvrt milijuna pregleda, a sama premijera filma trebala bi biti krajem godine.