Mix

Kritičari očarani novim SF filmom Colina Farrella i tajanstvenog redatelja, nakon trailera možemo skužiti zašto

Colin farrell
Colin farrell Foto: Youtube Screenshot
Film After Yang je premijerno prikazan u Cannesu prošlog ljeta, a nedavno je prikazan i na filmskom festivalu Sundanceu. Kritičari ne mogu prestati sa hvalospjevima, a veselimo se što ćemo ga uskoro moći pogledati.

Film je režirao tajanstveni redatelj Kogonada koji nas je oduševio Columbusom, svojim filmom iz 2017. godine s Johnom Choom u ozbiljnoj ulozi. After Yang obećava.

Službeni sinopsis glasi ovako:

“U svijetu gdje se robotska djeca kupuju kako bi poslužile kao dadilje, otac i kći pokušavaju spasiti život Yangu, robotskom članu vlastite obitelji. (…) Jake (Colin Farrell) pokušava pronaći način za popravak omiljenog androida svoje kćeri, a u procesu otkriva život koji mu polako curi pred očima, ujedinjuje se sa svojom ženom i kćeri te zajedno nadvladavaju udaljenost za koju nisu ni znali da postoji.”

Iza filma stoji studio A24 kojem smo zahvalni za brdo nevjerojatnih filmova pa tako polažemo nade i u ovo ostvarenje. Trailer nam jamči nevjerojatne vizuale, a gotovo smo sigurni da će biti i suza. Djeluje mirno i prekrasno.

Film stiže u kina 4. ožujka, a nadamo se da ćemo ga imati priliku pogledati i u našim kinima. Sa studijom A24 nikad ne znaš, njihove projekte nekad gledamo u multipleksima, nekad u malenim dvoranama na filmskim festivalima, a nekad moramo čekati da se pojave na Internetu.