Mix

Logan Paul (da, Youtuber) misli da bi mogao pobijediti Mikea Tysona “Star je!”

Logan Paul
Logan Paul Foto: Youtube Screenshot
Braća Paul su upali u parice. Nije da im je nedostajalo, njihova slika se nalazi u rječniku pored pojma “bogati Youtuberi”, ali sad su otkrili svijet boksačkih mečeva s još poznatijim njuškama od sebe. Logan Paul se tako prije par tjedana “borio” s Floydom Mayweatherom, “izdržao je” svih osam rundi, a na podcastu je s bratom Jakeom raspravljao o budućim protivnicima. Izašlo je i ima jednog od najvećih ikad.

“Netko je spomenuo Mikea Tysona. Moj odvjetnik ga je spomenuo uz riječi da će mi Tyson otkinuti glavu, da nemam šanse. Mislio sam da smo to prošli već sve, ne može mi nitko reći da ne mogu pobijediti Mikea Tysona. On je baš star.”

Ovo je sigurno još jedna lekcija iz marketinga koju su nam servirali dva lajava brata – ipak su postigli ono što su htjeli, da mediji pišu o njihovim glupostima. I mi smo nasjeli.

Još u svibnju su pitali Tysona bi li prihvatio borbu s nekim od braće Paul, ali je željezni Mike izjavio kako nije zainteresiran za te borbe. Mi bismo voljeli vidjeti Mikea kad poludi, kad odbaci sve ugovorne klauzule koje štite braću Paul od ozbiljnog boksa i pruži im poraz na zlatnom pladnju. Ali hej, vjerojatno ništa od tog.