Mix

Ma kakvi jednorozi i krafnice, pravi muškarac treba luftić za bazen u obliku – tenka

pool punisher
pool punisher Foto: Youtube Screenshot
Jednorozi, flamingosi, sladoledi, lubenice, krafnice. Sve su to već uobičajeni luftići za bazene i more koje viđamo čim zatopli, a ni influencerice ni wannabe-influencerice ne propuštaju priliku slikati se s njima. Nas su oduvijek veselili neortodoksni luftići kao što su jazavčari ili kriške pizze, ali sada smo dobili najnoviji hit. Ime mu je Pool Punisher i dolazi u obliku tenka. Osim što možeš plutati u tenku, ima i top za vodu. Ako ih imaš nekoliko, možete rekreirati legendarne partije “tenkića” s originalnog Nintenda – ovaj put na vodenom terenu.

U njega stanu djeca, tinejdžeri i odrasle osobe. Naravno, ne svi odjednom. Snaga vodenog topa je deklarirana na ispucavanje mlaza na 15 metara. To je sasvim fin pritisak za bitke u bazenu. Vodeni top se puni vodom u kojoj plutaš tako da nema izlazaka iz bazena sve dok ti ne dosadi. Ovo je idealan poklon za ljeto bilo kojem muškarcu.

Cijena mu nije baš premalena – 150 dolara, ali kompleksniji luftić nisi vidio – ako ne računaš onaj motorizirani hovercraft iz Baywatcha.